Binære opsjoner: Meglere

Binære opsjoner: Meglere

Der er idag mere end 400 binære brokers i verden. Ikke alle brokers er lige gode, og nogle anbefales det endda at holde sig helt fra. Det store udvalg af brokers kan gøre beslutningen for hvilken man skal vælge rimelig svær.

Derfor har vi testet og anmeldt de bedste binære options brokers i 2017! Du kan ved at bruge vores anmeldelser, og liste over bedste brokers, med selvsikkerhed vælge den broker der passer dig bedst!

5 meglere for binære alternativer

BrokeriMin. innskuddMax. utbetalingVurderingRecenzieHandel

€200

88%

€100

85%

€100

100%

€200

85%

Om du har veid mulighetene dine for å investere på nett, vil du sannsynligvis ha kommet over nettsteder som annonserer tjenester til binære opsjons meglere. Mens denne typen handel har blitt veldig populær siden den ble deregulert for noen år siden, er det mange som enda ikke forstår hva binære opsjoner er eller hva binære opsjonsmeglere gjør.

Kort sagt, lar binære opsjonsmeglere investorer kjøpe og selge binære opsjoner, en type investering der ingen midler faktisk kjøpes. I stedet krever binære opsjoner at investorene forutser oppfø rselentil prisen på et middel.

De fleste binære opsjonsmeglere du finner på nett er ikke enkeltpersoner. De er snarere store meglerhus eller sider som eies og styres av større meglerforetak. Noen binære opsjonsmeglere tilbyr også andre typer trading slik som aksjer, råvarer eller FOREX. Andre er strengt satt opp mot handel i binære opsjoner.

Normalt sett er det en god idé å se etter godt etablerte sider som eies av reputable meglerforetaks-firma for å unngå å bli utnyttet av skruppelløse organisasjoner som flyr under radaren.

Hvordan oppdage de beste binære opsjonsmeglerne

Det finnes hundrevis av binære opsjonsmegler-nettsteder tilgjengelige som du kan velge i. Ofte vil folk spørre hvilken som er den beste binære opsjonsmegleren, men det finnes ingen entydige svar på det. Hver investor har sine egne mål og sin egen investeringsstil.Som resultat av det, finnes det ingen binær opsjon megler som passer alle.

Nøkkelen til suksess er å finne en binær opsjonsmegler som kan gi deg brukeropplevelsen du ønsker.Om du er nybegynner, vil du sannsynligvis ønske en binær opsjonsmegler som har et veldig greit system, som er enkelt å bruke, og som gir deg tilgang til en demonstrasjonskonto for å øve med. Hvis du allerede har vært handelsmann en stund, kan det hende du foretrekker en binær opsjonsmegler som tilbyr mer avanserte tjenester.

baarsmaeglerselskaberSelv om det ikke er mulig å fortelle enhver investor hva den beste opsjonsmegleren er for deres behov, finnes det noen ting du kan se etter når du sammenligner meglere som indikerer at du vurderer et ærlig meglingsfirma. For å gjøre sammenligning av binære opsjonsmeglere enkelt, anbefaler vi at du setter opp et diagram som lar deg sammenligne hvordan hvert meglingsfirma rangerer basert på følgende kriterier:

Et solid rykte

I investerings-verdenen er rykte alt. Binære opsjons meglere som er reputable burde enkelt kunne søkes opp på nett. Gjør et Google søk etter meglernavnet, og se hva som kommer opp. Sjekk ut anmeldelser på nett, og se hva ekte brukere sier om firmaet. Vurderingswebsider og blogger kan også være nyttige, men pass på å bekreft hvem som er ansvarlig for å lage innholdet; noen ganger sponser meglere ratingsider for å forsikre at de får fordelsmessig omtale.

Du kan også sjekke ut den binære opsjonsmeglerens offisielle side for å få en følelse for ryktet deres. Selv om du ikke kan sette aksjer på vitnesbyrd fra kunder som er postet på siden, kan du lese innholdet og ta en titt på sidene. Om du ser feilstaving og skrivefeil på siden som gjør at det rett og slett ikke ser profesjonellt ut, invester et annet sted.

Lovlighet

Slik vi tidligere hintet til, er enkelte binære opsjonsider bare svindlere som utgir seg for å være finansielle tjenesteselskaper, så det er viktig at du gjør hjemmeleksa di for å fastslå at du styrer med en pålitelig leveranør. Pass først på at den binære opsjonsmegleren har lisens fra landet det befinner seg i. Ta også i betraktning hvordan metoder megleren lar dag bruke for å gjøre innskudd for handelen på siden deres.

Om de kun aksepterer bankoverføring og ikke oppgir noen alternativer som kan forhindre svindel, slik som PayPal eller andre sikre betalingstjenester, burde dette være et rødt flagg. Vær skeptisk ovenfor enhver side som gir deg løfter som høres ut som de er for gode til å være sanne. For eksempel, om en megler hevder å kunne gi deg hemmelige varsler som lar deg vinne 100% av handlene dine, er det antakeligvis en svindel. Ingen binær opsjonsmegler kan love deg at uansett prosentandel vil lykkes, spesielt ikke alle.

binaer-options-maeglerTilstrekkelig Kundeservice

Det kan hende at du aldri trenger å kontakte din binære opsjonsmegler for å få hjelp, men om dette skulle skje, er å ikke kunne få kontakt med en person direkte virkelig det siste du ønsker. Binære opsjonsmeglere burde ha en kundeservicelinje tilgjengelig minst til vanlig handelstid. De beste sidene har vanligvis kundeservice som står klare 24 timer i døgnet, syv dager i uken fordi det er mulig å invistere i binære opsjoner mange timer i døgnet på grunn av handelsformens globale natur. Du bør også bekrefte at kundeservice representantene snakker ditt foretrukne språk.

Enkel plattform

Plattformen eller programmet som du bruker for å gjøre handler vil ha størst innvirkning på opplevelsen når du handler. Se etter binære opsjonsmeglere som har nettsteder som er intuitivt utformet. Du skal ikke behøve å gå gjennom timer med tutorials bare for å være i stand til å gjøre en handel. Samtidig som du vil måtte gjøre litt research for å kunne ta informerte investeringsbeslutninger, bør den faktiske handelsprosessen i forhold til hvordan du bruker grensesnittet være rask og enkel. Dette gjelder spesielt hvis du skal investere i svært kortsiktige binære opsjoner, slik som 60-sekunders handler. Et komplisert eller kinkig grensesnitt kan komme i veien.

Et godt bonussystem

bonussystemTop meglere vil måtte kjempe om business, og en måte mange reputable binære opsjonsmeglere gjør dette er gjennom bonuser. Mange meglere vil gi deg en bonus når du gjør ditt første innskudd. Normalt vil meglere matche en viss prosentandel av beløpet som du åpner kontoen din med. I noen tilfeller gir de deg en 100 prosent match, slik at du har dobbelt så mye penger å investere med. Skjønt, når du vurderer bonuser, er det viktig å ikke bare å se på beløpet du vil motta. Du bør også ta hensyn til det som står i liten skrift, og kravene for å i det hele tatt kunne motta bonusen.

Du må kanskje oppfylle visse handelskrav for at pengene noen sinne offisielt skal bli dine, slik at du kan ta dem ut. Det er bedre å velge en megler som gir deg mindre utbetaling, med vilkår at du enkelt kan møte enn en som har vilkår som du aldri vil være i stand til å oppfylle. Generelt, om de har et bonusystem, indikerer det ofte at den binære opsjonsmegleren er anerkjent og strever for å være konkurransedyktig i et marked. Selv om du til slutt bestemmer deg for ikke ta imot innskuddsbonusen, kan det være bedre å velge en megler som tilbyr en, enn en som ikke gjør det.

Ekstra fordeler

De beste binære handelsmeglere vil gi deg tilgang til ekstra funksjoner og fordeler. En vi nevnte tidligere er demonstrasjonskontoen. En demonstrasjonskonto lar deg eksperimentere med å handle i binære opsjoner uten å måtte investere ekte penger, og noen meglere tilbyr disse gratis til nye kontoer. Andre funksjoner og fordeler som topp-meglere kan gi deg inkluderer rabatt på tapte binære opsjonshandler og tilgang til varsler og diagrammer du kan bruke for å analysere handler.

Hvordan finne den beste binære opsjonsmegleren for deg

For å forsikre at du velger den beste binære opsjonsmegleren for dine individuelle behov som investor, følg disse tipsene:

  1. Evaluer behovene dine.

Før du begynner å sammenligne meglere, bruk litt tid på å tenke på hva dine egne behov er. Er du nybegynner med binær opsjonshandel? Fullstendig nybegynner i handel generellt? Har du lite erfaring med binære opsjoner eller er du en erfaren fagmann? Hva er dine endelige mål med binær opsjonshandel? Vil du bli dagshandler og tjene til livets opphold med handel? Eller vil du bare ha det gøy og tjene litt penger? Er binære opsjoner en del av din samlede investeringsstrategi for å opparbeide deg rikdom? Å ta seg tid til å nøye vurdere hva dine behov er vil hjelpe deg å finne meglerne som er riktige for deg.

  1. Begynn med Google.

soegemaskine-som-googleFor å begynne å søke etter binære opsjonsmeglere, begynn med å skrive “binære opsjoner” inn i en søkemotor slik som Google. Om du er mer erfaren og ønsker å spesialisere seg i en bestemt form for binær opsjonshandel, søk etter den typen. Sjekk ut binære opsjonsmeglere du finner øverst på de to første sidene av resultatene. De som rangerer høyest er vanligvs de mest populære sidene, og står øverst i søkeresultatene for en grunn.

  1. Spør de du kjenner.

Kjenner du noen som investerer? Spør dem om de driver med binær opsjonshandeø, og om så, finn ut hvilken megler de bruker. Anbefalinger er en flott måte å få førstehånds, troverdig informasjon om hvilke binære opsjonsmeglere som er best. Du kan også be kontaktene dine på sosiale medier om anbefalinger. Hvis du kjenner noen som jobber for en megler, spør dem om deres firma har et nettsted for handel av binære opsjoner.

  1. Les troverdige vurderinger.

Finn et nettsted som gir deg objektive anmeldelser av binære opsjonsmeglere–som våre egne. Se hva ekspertene og finansielle forfattere har å si om ulike meglere. Det er en god idé å lese flere anmeldelser på ulike nettsteder. Hvis en megler konsekvent får gode vurderinger fra ulike nettsteder, kan du være ganske sikker på at selskapet er pålitelig.

  1. Start små kontoer.

Hvis du ikke klarer å velge mellom en rekke binære opsjonsmeglere, finn ut hva minimum-innskuddsverdien er for å åpne en konto, gjør det, og prøv deg deretter på noen handler. Dette fungerer kun hvis minimum innskuddet er et beløp du har råd til å tape, og bør bare gjøres etter at du har undersøkt meglerene nøye for å fastslå at de i det minste er annerkjente. Å teste ut grensesnittene selv enten gjennom ekte handler, eller demonstrasjonskontoer vil gi deg muligheten til å velge hvilken som er din favoritt.

Andre sammenligningspunkter

maeglerVi delte tidligere en liste over indikatorer som kan hjelpe deg med å identifisere anerkjente binære opsjonsmeglere du kan vurdere å investere med, og hvordan å få øye på de litt shadye som du ønsker å unngå. Når du har begrenset alternativene dine litt, kan du begynne å sammenligne detaljer litt nøyere slik som hva meglerens krav og tjenester er. Noen ting du kan prøve å sette side ved side er:

  • Innskuddskrav. Hvor mye må du sette inn på en innvesteringskonto for å få den i gang? Hvor mye må du beholde på kontoen din for å sikre at den forblir åpen? Trenger du å gjøre innskudd med jevne mellomrom for å holde kontoen åpen? Må man noen ganger betale avgifter hvis saldoen på kontoen din synker under et visst beløp? Har du enkelt råd til det opprinnelige innskuddet?
  • Typer midler. Hvor mange typer midler tilbyr din binære opsjonsmegler? Hvilke spesifikke typer har de tilgjengelig? Finnes det noen typer midler du er interessert i å handle som binære opsjonsmeglere ikke tilbyr?
  • Bostedskrav. Hvor har den binære oppsjonsmegleren fullmakt til å akseptere investeringer fra? Godtar de investorer fra ditt land? Hvis du bor i USA eller Canada, vil du finne ut ganske raskt at mange binære opsjonsmeglere som ligger utenfor Nord-Amerika ikke er autoriserte til å utføre handler for amerikanske eller kanadiske innbyggere.
  • Handelstørrelser. Hva er den minste handelen du kan gjøre? Hva med den største handelen at du kan gjøre? Tror du at minimums- og maksimums handel beløpene matcher godt med din investeringsstil eller trenger du en megler som tillater deg å utføre mindre eller større handler?