24option omtale

24option arvostelu

Evaluere:  24option arvostelu

Norsk språk

Mobil App

Posisjon

  #5

Lag en konto 24option

24option arvostelu

24option er et flott firma som har de beste diagramene, den beste servicen og støtten. De har veldig høy pålitelighet og et meget godt rykte. De er et et større internasjonalt meglingsfirma som tilbyr tjenester på flere språk og i flere land en noen annen binær opsjonsmegler i verdenen. Deres maksinvestering er €100,000 – ganske mye høyere enn andre lignende websider.

Midlene sorteres etter utgangstid fra kortest til lengst. Tradingplatformen- og programvarens funksjoner er blandt de beste faktorene som tilbys av 24option. Det er mulig å lukke tidlig, som er en ganske populær funksjon.

 

Lag en konto 24option

 

24option arvostelu

Platformen

24option har 16 språk å velge mellom, som er fint om du foretrekker å handle på morsmålet ditt. Siden tilbyr også Dansk, og kundeservicen deres står klar til å hjelpe på flere språk. Dette er en distinkt fordel. Selv om de reklamerte for livechat på flere språk er det ikke mulig å få støtte på andre språk enn engelsk.

Hver av de fire spilltypene har sin egen fane, sammen med andre faner som indikerer de relevante parameterne og instrumentfiltrering. Det kunne ha vært mer fordelaktig om de ikke oppdaterte og endret rekkefølgen på midlene så ofte.

Kundeservice

De tilbyr et bredt spekter av midler, og dette er en stor fordel. Om du sammenligner de mange funksjonene som er tilgjengelige sammenlignet med konvensjonelle binære systemer, er 24option forholdsvis kortvarig.

Funksjonene ders varer kun 1, 2, eller 5 minutter og har ingen satt utgangstid. For eksempel kan handelen din utgå nøyaktig 120 sekunder etter du setter den i gang. For noen kan dette være litt for kortvarig, i mens andre ser dette som en fordel. Det er ingen utgangspris for kote spill.

 

Lag en konto 24option

 

24option arvostelu

Banktjenester

Minimum investering er €24, som er litt høyt i forhold til industristandarden, siden aksjemeglere som BDSwiss og Banc De Binary tilbyr betraktelig lavere investeringer. Derfor anbefales ikke denne megleren for begynnere. Samtidig, derimot, er maksinvesteringen deres på €100,000 også høy. Den høyeste investeringen per handel er €50,000 så denne megleren har helt klart ingen problemer med å betale ut høy profitt.

I tillegg, kan ukens beste forhandler vinne en kontant pengegevinst (på så mye som €100,000).

24 option tilbyr en bonus på 50% om du setter inn €2,500 eller mer, men dette innskuddet må deretter omsettes for 40 ganger den originale verdien. Dette er et eksemel på deres spesielle regler angående bonuser – husk å les vilkår og betingelsene deres, hvor alt forklares. (Du kan lese mer om bonuser her)

Les mer om 24Option banktjenester

Den første gangen du får utbetalt ‘gevinsten’ din er det gratis, men etter det møter du en rekke avgifter, med mindre du har investert ganske mye, og blitt en av de tidligere nevnte Gull eller Platinum medlemmene.

I tillegg er minimum utbetaling €100. Det finnes ikke noe maksbeløp du kan ta ut, og det tar 3-7 virkedager å utbetale gevinsten din. Om du bruker Moneybooker, er betalingsprosessen raskere og avgiftsfri. VIP kontoer trenger ikke betale for uttak. På grunn av regelverkets krav, må du av sikkerhetsmessige årsaker, oppgi noe dokumentasjon før du kan få pengene overført til din konto.

 

Lag en konto 24option