365trading omtale

365trading - VurderingSelv om 365Trading er relativt ferske, de startet så sent som i 2012, så har de allerede etablert seg som en pålitelig deltager i verden av online binær-handel. Basert i Barcelona, Spania, har de utviklet et solid rykte som en unik, original metode for binær-handel. I tillegg til det, gir de også mulige kunder sjansen til å prøve ut ting på egenhånd med en gratis demo-konto for å se om det virkelig passer for dem

Handels-plattform

Som nevnt ovenfor, 365Trading utpreger seg som annerledes enn alle andre binær-tradere som finnes. Først, og viktigst av alt, så tillater de brukerne å sjekke prisene på handelsvarene på flere forskjellige måter, inkludert linje-grafer og candlestick-grafer, for å sikre at de har full oversikt over hvordan status er. Det enkle brukergrensesnittet deres forenkler også plattformen. Med ett klikk kan du velge Call eller Put fra handelsgraf-siden, og det er såpass enkelt- du har utført en handel!

Nytenkende funksjoner

Grafene og kurvene deres går et steg videre ved å tillate tradere å ikke bare se dem i det formatet de ønsker, men man kan også plassere flere kurver på samme side for å enkelt kunne sammenlikne dem. Ingen annen online binær-plattform tilbyr denne funksjonen, så det kan være en viktig vurderingsfaktor for tradere som ønsker å velge en ny plattform.

Handels-typer

I forhold til valgene som er tilgjengelige for deg, er det bare 2 med 365Trading-normal og kort-tid. De tilbyr utløpstider fra bare 15 minutter til 24 timer, mens kort-tid er mellom 1 og 10 minutter.

Trading-kontoer

I forhold til valgene som er tilgjengelige for deg, er det bare 2 med 365Trading-normal og kort-tid. De tilbyr utløpstider fra bare 15 minutter til 24 timer, mens kort-tid er mellom 1 og 10 minutter.

365Trading ivaretar holdningen om å gjøre det enkelt for tradere ved å bare ha en type trade-konto som traderne kan handle med. Avhengig av valutaen valgt for trading-kontoen, trengs det kun et minimum på €/$/£ 50 for å åpne en ekte trading-konto hos denne megleren. Dette er et av de laveste minimum innskudds-kravene som vi har kommet over så langt. Til fordel for tradere kan innskudd eller uttak av midler gjøres med American Express, Bancontact-Mr Cash, Visa, Mastercard, PayPal, Neteller, Ideal, Sofort, Trustly og pengeoverføringer.

365trading - VurderingUtbetalings-forhold

365Trading tilbyr ganske god utbetaling i forhold til investeringen, mellom 60% og 85%.

Handelsvare-utvalg

Selv om 365Trading kun tilbyr to typer handels-avtaler, så dekker de mer enn femti forskjellige typer underliggende handelsvarer, inkludert Futures market som mange andre binær-meglere ikke tilbyr.

Høy pålitelighet

Selv om 365Trading allerede har tiltrukket seg mange tradere, henger fortsatt pålitelighets-aspektet over dem. Det er fordi de er et såpass nytt firma- Kan de virkelig stoles på på et så tidlig stadium?

Det er heldigvis mye bevis-materiale for å roe nede frykten til traderne. Først er det det faktum at de har valgt å operere fra Spania, hvor alle tradere må svare til EU-reglement, som viser at de er villige til å plassere seg under sterke reguleringer i stedet for å operere i et land med avslappede reguleringer. Det er mange selskaper som velger denne fremgangsmåten, men 365Trading er ikke en av disse, og deres tillit øker i våre øyne umiddelbart.

En annen ting som fungerer til deres fordel, er åpenheten til deres kundeservice. Igjen, selskaper som er vanskelige å få tak i er ofte bekymringsfulle, mens 365Trading bruker mye energi på å kommunisere med sine brukere. De er tilgjengelige 24/7 og har kun ansatt fler-språklige kundeservice-representanter for å sikre at deres brukeres behov blir møtt.

365trading - Vurdering

Når det gjelder deres tekniske kompetanse, selger plattformen til 365Trading seg selv. I motsetningen til alle andre på markedet, har de tatt positive steg fremover, mens andre meglere er fornøyd med å forbli uforandret. Takket være deres industri-ledende og nytenkende holdning som nevnt ovenfor, ser 365Trading fremover for å bli et av, om ikke det største navnet blant binære meglere, og hvem som helst som kommer inn i oppstarten kan regne med mye større gevinster enn de som velger meglere som bare forsøker å holde følge.

Hva det egentlig er som gjør at 365Trading stikker seg ut fra mengden, er faktisk deres raske utbetaling på 24 timer. Ingen andre plattformer tilbyr denne typen service, så for de som trenger pengene sine raskt, kan dette være valget for deg.

Kundeservice

365Trading har alltid tilbudt ekstraordinær kundeservice. De er tilgjengelige 24 timer om dagen, om det er på telefon, gjennom en live chat eller via email. Dermed er det ikke overraskende å oppdage at support-tjenestene er tilgjengelig 24/7 om det er via email, live chat eller på telefonen. Deres support-ansatte snakker alle flere språk for å sikre at kundene får den utsøkte behandlingen de fortjener.

Fordeler

  • Lavt handels-beløp på bare €/$/£ 5
  • Enkel handels-plattform
  • Raske uttak
  • 100% innskudds-bonus
  • Ingen gebyr for utbetaling av midler
  • Nåtids-prising, direkte fra Reuters
  • Et stort utvalg av muligheter for handels-grafer

Ulemper

  • Markedsdekning for underliggende handelsvarer kunne trenge litt forbedring
  • Bare to typer avtaler tilgjengelige
  • Tekniske indikatorer er fortsatt ikke tilgjengelig på grafene deres

365trading - VurderingKonklusjon

Sammenliknet med andre online meglere, stikker 365Trading seg frem ved å tilby mange fordeler, inkludert raske utbetalinger og glimrende kundeservice. Det som virkelig gjør dem til et såpass bra valg, er kvaliteten på plattformen deres. De bryr seg tydeligvis virkelig om å tilby kundene sine den beste erfaringen som er mulig, og på grunn av det, anbefaler vi sterkt at du prøver dem.