BDSwiss omtale

BDSwiss

Evaluere:  BDSwiss

Norsk språk

Mobil App

Posisjon

  #1

Lag en konto BDSwiss

Broker

BDSwiss

BDSwiss, er en av de mest kjente aksjemeglerne i Danmark, faktisk til og med i hele verden. Dette er også grunnen til at BDSwiss akkurat er den vi anbefaler på denne siden, siden ifølge vår evaluering og erfaring, er de uten tvil den beste.

Den anerkjente handelsplattformen har faktisk vært aktiv TV-reklame i dette landet også, og de fokuserer primært på det tysktalende og skandinaviske markedet.

Selve plattformen er tilgjengelig på flere europeiske språk, og i tillegg til dansk, har nettsiden blitt oversatt til tysk, svensk, norsk, nederlandsk, polsk, italiensk, finsk og gresk. Selskapet har eksistert siden 2012 og har postadresse i Tyskland, mens firmaet har hovedkontor på Kypros.

Les mer generell informasjon om BDSwiss

BDSwiss styres og eies av Keplero Holdings Ltd., som har vært i bransjen siden 2011. Til tross for å være en relativt ny nettside, har veksten deres vært eksponentiell.

Dette er en av de ledende plattformene for handel av binære opsjoner, og deres minimumpolicy er et testament til det faktum at de gjør det bra. Deres kunder er ikke forpliktet til å gjøre store innskudd eller innsatser.

BDSwiss har et godt rykte blant dyktige aksjemeglere og er også svært tilgjengelige for nybegynnere. De har fått strålende tilbakemelding jevnt over, på grunn av nettstedets prisgunstighet, brukervennlighet og svært effektive plattform.

Det som er så forfriskende med BDSwiss er det faktum at i deres forretninger, setter de kunden i framste rekke, slik at kundetilfredshet blir en prioritet. Å være medlem av denne plattformen er svært givende og de svært lave avgiftene, regelmessige utbetalingene og den gode kundeservicen sikrer at du alltid føler deg ansvarlig. Svært få aksjemeglere klarer å konkurrere med dette.

Fordeler

Høy avkastning 

Ryddig grensesnitt 

Flott støtte 

Mobil-app 

Ulemper

Trading kun med $ og €

Høye minimumsatser

Lag en konto BDSwiss

 

BDSwiss

Plattform og funksjoner

BDSwiss’ web-baserte tradingplattform drives av siste versjon av Top Option Binære opsjoner. Top Option Binære opsjoner er en populær plattform som mange meglere på markedet velger på grunn av sin brukervennlighet og sitt enkle design. På mange måter er det programvaren som gjør BDSwiss enkel, grei og overkommelig å navigere på grunn av sin enkelhet, og det er lett å finne de spesifikke funksjonene du leter etter

Trading på BDSwiss er aldri kjedlig, i og med at du kan velge mellom 5 typer trading:

Klassiske Høy/Lav Opsjoner

Dette er den enkleste og mest populære typen opsjonshandel. Dette er også den eksakte formen av binær opsjonshandel vi bruker i forskjellige handelstrategier. Du trenger kun fastslå hvilken retning du tror midlet vil beveget seg.

Seksti-sekunders handel

Slik navnet tilsir, er denne typen handel en type opsjon som utgår innen 60 sekunder. Minimum investering som kreves i 60-sekunders opsjoner er kun 5 dollar/euro.

Langsiktig

Slik navnet trolig tilsir her også, er langsiktig handel en type binær opsjonshandel med lengre utløpstid. I stedet for å ta en avgjørelse eller sette inn la oss si, 15 min, 30 min, eller en time, kan du velge å gjøre en langsiktig handel. Med langsiktig trading, kan du gjøre en handel som varer i uker eller til og med flere måneder.

OneTouch trade

Med OneTouch trade, får du muligheten til å sette pengene dine på en allerede forutsatt handel. Alt som kreves av deg er bokstavlig talt «one touch» som vil si et tastetrykk.

Ganske enkelt, handler det om muligheten til å satse penger på om prisen på et middel innenfor en viss tidsramme treffer prisen som er forhåndsbestemt i OneTouch avtalen. Hvis prisen treffer før utløpet, vil du få pengene dine.

Loader

Med Loader trades, er det mulig å få meget stor avkastning siden du her får en prosentvis avkastning basert på sannsynlighet. Hvis sjansen for et middel øker i verdi er liten, får du høyere avkastning.

 

Les mer om BDSwiss tradingplattform

Nettsiden har et «Pro Trader» -modus, der handelsmenn har mange av indikatorene og verktøyene som er tilgjengelig for profesjonelle handelsplattformer.

I tillegg til den brukervennlige og effektive plattformen, har handelsmenn også  tilgang til et par unike funksjoner som kun finnes på SpotOption handelsplattformen.

Double Up funksjonen er flott for handler du tror vil ende opp i beløpet. Ved hjelp av denne funksjonen, kan du «dobble opp» investeringen din ved bruk av de samme betingelsene. Dermed har du muligheten til å doble fortjenesten, selv om det er åpenbart en risiko, ettersom at du kan doble tapene dine også.

Rollover funksjonen kan brukes til å forlenge utgangstiden for handler. Du betaler et premium på 30% for å bruke denne funksjonen, men mottar da også 30% økning i fortjeneste hvis handelen utløper i beløpet.

Slik som tidligere nevnt, har store deler av nettsiden blitt oversatt til dansk, noe som gjør det litt enklere å komme i gang med alt. Både nettsiden og plattformen er enkelt satt sammen, og du mister aldri oversikten på grunn av for mange tilbud, blinkende bannere eller lignende. Alt i alt, er bruken av BDSwiss en flott opplevelse.

Utvalg av midler

Deres utvalg av midler inkluderer 26 aksjer, 14 valutapar, 7 råvarer, og 20 indekser som totalt utgjør 67 underliggende midler. Den raskeste utløpstiden som er tilgjengelig er 60 sekunder, etterfulgt av flere andre, for eksempel 15 minutter, hver time, dagens slutt, og i slutten av uken.

Med valutaer, kan du bytte et stort antall valutaer mot hverandre, selvsagt med USD og EUR som fokus. Siden BDSwiss primært fokuserer på Europa, er også aksjene du kan handle også hovedsakelig fra europeiske indekser.

 

Lag en konto BDSwiss

 

BDSwiss

Utbetaling av gevinst

Laveste utbetaling er €100 og kan gjøres på de vanlige måtene, slik som for eksempel kredittkort, bankoverføringer og e-wallet. Alle utbetalinger må gjøres til samme kort, bankkonto eller e-wallet som ble brukt til å gjøre innskudd med. Av sikkerhetsmessige årsaker må du også vise gyldig legitimasjon med bilde ved betalingstidspunktet, og dette er også svært betryggende, siden dette gir mye høyere sikkerhet.

Spesielt med BDSwiss

Hos BDSwiss, er det bare én type konto du kan velge. Det krever et minimum innskudd på kun €200, noe som gjør BDSwiss ideelt for nye handelsmenn som ikke ønsker å binde seg med mye investeringskapital før de føler seg komfortable med sin aksjemegler.

Mer om BDSwiss fordeler

Selv om det ikke finnes noen velkomstbonus, får man muligheten til å delta i konkurranser og utfordringer som kan resultere i bonuser eller andre belønninger. I tillegg kan du forhandle deg til din egen individuelle bonus eller dra nytte av de spesielle kampanjene som er tidskritiske og kun tilgjengelige i begrensede perioder.

BDSwiss er kjent for sin innovative plattform og hvor enkel den er å bruke. Gjennom denne plattformen, kan du handle binære opsjoner gjennom aksjer, råvarer og valuta indekser. Programvaren er meget stabil og fungerer korrekt og effektivt til enhver tid.

Bare innen et minutt etter at du har registrert deg, kan du dra nytte av avkastningen på 89% og får tilgang til et bredt utvalg underliggende midler, alt gjennom den enkelte web-baserte plattformen. Datasikkerheten er også i øverste klasse, så det er ingen grunn til å bekymre seg om at personlig informasjon blir stjålet eller mistet. Alle data er fullstendig og sikkert kryptert.

På grunn av at plattformen kjører i nettleseren , trenger du ikke å laste ned og installere ny programvare, og det sikrer at du kan handle fra hvor som helst i verden, så lenge du har tilgang til internett.

En god handelsplattform skal ‘forsvinne’ inn i bakgrunnen, slik at du ikke legger merke til den og kan fokusere utelukkende på handel – og det er akkurat hva denne gjør.

 

BDSwiss

Kundeservice

Hos BDSwiss, har de en omfattende plattform for kundestøtte. De kan kontaktes hver dag mellom 24:00 – 20:00 gjennom et dansk telefonnummer. Du kan også sende dem en e-post, og de har i tillegg engelskspråklig live chat som er tilgjengelig døgnet rundt, syv dager i uken.

Kundestøtte med høy kvalitet har alltid vært en av hjørnesteinene i en vellykket bedrift. Derfor tar BDSwiss kundeservice veldig alvorlig. Svarene er raske og profesjonelle med flerspråklig personale (engelsk, estisk, tysk, italiensk, latvisk, spansk) som tar for seg forespørsler som gjøres gjennom e-post, live chat, telefon og Skype.

BDSwiss tilbyr live support som gir umiddelbar tilgang til råd på nett og i sanntid. En annen løsning er Skype-støtte, noe som gir tillater en rask og interaktiv samtale. Andre alternativer inkluderer telefonsupport og e-post. E-post blir besvart raskt og er alltid nyttig.

Mer om BDSwiss kundeservice

Kundeservice er et svært viktig komponent, fordi hvis du kommer til å bruke mye penger på en handelsplattform , må du vite at hvis noe går galt, er det lett å få oppmerksomheten du trenger. Heldigvis er BDSwiss meget profesjonell, og det er sjelden problemer med tjenestene. Men hvis det først er noe du lurer på, er et flott kundeserviceteam klare til å svare raskt og behjelpelig.

BDSwiss tilbyr ikke en demonstrasjonskonto, men har et stort og ekstensivt utdanningsenter.

 

Lag en konto BDSwiss