Vinnende strategier og trading-systemer

binære opsjoner

Hensikten med strategier for binære opsjoner er å øke sannsynligheten for å korrekt forutsi pris-bevegelser så handelen blir mer profitabel.

Det er viktig å forstå at det ikke finnes noe enkelt idiotsikkert triks for å lykkes med metoder for handel med binære opsjoner. Alle strategiene som diskuteres her kan vise seg å ha fordeler.

​Du bør kanskje bruke en demo-konto og eksperimentere med forskjellige metoder for å avgjøre hvilke som fungerer best for din trading-stil og som best passer ditt kunnskaps-nivå og erfaringsnivå som investor.

Forskjellige strategier for handel av binære opsjoner

Generell informasjon om binære opsjons strategier

Noen påstår at handel med binære opsjoner ikke er mye mer enn gambling, men det er langt fra sannheten. Selv om investering i binære opsjoner uten å gjøre noen undersøkelser er som å putte penger på en spilleautomat og overlate alt til tilfeldigheter, så foregår profitabel handel med binære opsjoner ved å benytte trading-strategier. Som alle former for investering, er noen ting overlatt til tilfeldigheter, men med de rette trading-strategiene er det mulig for deg å ta smarte avgjørelser for å maksimere gevinster og minimere tap.

Denne guiden er laget for å fungere som en introduksjon til strategier for å handle med binære opsjoner. Gjennom dens avsnitt tilbyr den en vurdering av de mest populære trading-strategiene som brukes av vellykkede investorer i binære opsjoner.

Før du leser videre, er det viktig at du forstår at det ikke finnes noen strategi for handel med binære opsjoner som vil tillate deg å gjøre presise antagelser om markeds-utvikling for hver handel. Handel med binære opsjoner er alltid risikabel, så selv om du mestrer en av disse strategiene og bruker den riktig med hver handel​

Vil det være tilfeller hvor markedet ikke beveger seg som antatt, og du vil tape investeringen din. Det er grunnen til at eksperter anbefaler at man aldri investerer mer i handler med binære opsjoner enn man kan tåle å tape.​

Hvorfor bruke en strategi for å handle binære opsjoner?

binære opsjoner

Det er noen få investeringer som gir inntjenings-potensiale ved handel med binære opsjoner. Når gjennomsnittlige vellykkede handler gir en utbetaling på minst 70 prosent og med de raske utløpstidene tilgjengelig for binære opsjoner, så er mulighetene for å tjene en høy gevinst på investeringen din på en kort tidsperiode veldig reell. Noen med riktig kunnskap har potensiale til å doble eller til og med triple pengene sine på en dag.

Selv om noe suksess ved handel med binære opsjoner skyldes flaks, så kommer de som har mest suksess der de er fordi de benytter strategier for å handle binære opsjoner. I tillegg til å forstå de mest brukte strategiene, vet vellykkede investorer når det er riktig å stole på forskjellige typer strategier, som setter dem i posisjon for å ha best sjanse for å lykkes. Som en investor kan du følge etter de mest vellykkede investorene ved å gjøre deg kjent med strategier og eksperimentere med dem etter hvert som du trader.

Hvor mye har erfaring å si?

Noe av det som gjør handel med binære opsjoner så tiltrekkende er at det er tilgjengelig for alle. Ikke bare er minimum-handler ofte veldig lave, men i sin natur er binære opsjoner enklere enn andre typer av investeringer. Siden du bare trenger å velge mellom en av to muligheter som Opp eller Ned eller Touch eller ikke Touch for å motta utbetaling, kan nybegynnere enkelt forstå binære opsjoner.

​Likevel, erfaring er en fordel for tradere av binære opsjoner. Nesten alle kan handle binære opsjoner, men de med den rette kunnskapen og erfaringen er vanligvis i den beste posisjonen for å lykkes og for å profittere fra handler i det lange løp. Men ikke vær bekymret om du ikke har erfaring enda. Ved å bruke en demo-konto for å øve og ved å begynne å teste forskjellige strategier for å handle binære opsjoner med små investeringer, vil det hjelpe deg å gradvis bli mer erfaren og lykkes mer som et resultat.

Måter å redusere risiko assosiert med handel med binære opsjoner

​Handel med binære opsjoner er risikofylt. Selv om du er en erfaren investor med årevis av erfaring, kan du lett ende opp med å tape hele investeringen på så lite som 60 sekunder. Men, det er mulig å kontrollere risiko og redusere sjansene dine for å ende opp med tap. Noen metoder for å redusere sannsynligheten for tap inkluderer:

  • Investere mindre beløp. Aldri sett alle pengene dine på en handel med binære opsjoner, selv om du føler deg veldig sikker på sjansene for å lykkes.
  • Investere smart. Bare invester så mye på en enkelt handel med binære opsjoner som du kan tåle å tape.
  • Investere med informasjon. Aldri invester i en handel med binære opsjoner før du har grundig analysert handelsvaren. Selv om du mottar et lovende tips eller signal, så ikke plasser en handel med binære opsjoner på en ukjent handelsvare uten bakgrunnsinformasjon.
  • Eksperimentere med små handler. Som nevnt tidligere er det lurt å plassere øvelses-handler enten med et demo-system eller med beløp som tilsvarer 10 prosent av din totale investerings-kapital for å gjøre deg kjent med strategier for å handle binære opsjoner.

De 9 mest populære strategiene for å handle binære opsjoner

binære opsjoner

Denne guiden for nybegynnere i strategier for handel med binære opsjoner er tiltenkt å fungere som en introduksjon til de forskjellige metodene som vellykkede investorer vanligvis bruker for å ta informerte avgjørelser og redusere risiko når de plasserer handler med binære opsjoner. Listen inkluderer 9 av de mest brukte trading-strategiene for binære opsjoner og inkluderer bare en kort innføring for hver av dem slik at du kan få en følelse for alle de mest populære metodene i bruk i dag. Du oppfordres til å lese artiklene som har blitt skrevet for hver av disse 10 metodene for å dykke ned i dybden for hver metode for binære opsjoner. Dybde-guidene forklarer mer om hver strategi, hvordan den virker og når bruke den.

Selv om den er mer kompleks enn de fleste andre trading-strategiene, så har likevel reversal-strategien et enkelt prinsipp som grunnlag. Denne strategien er bygget på det faktum at mens priser beveger seg opp og ned, er det usannsynlig at de gjør det for alltid. På et tidspunkt når prisene vanligvis sin høyeste eller laveste pris og så snur eller beveger de seg i den motsatte retningen nærmere det pris-punktet hvor de originalt startet. Med denne strategien, forsøker investorer å identifisere topp- eller bunn-priser og så plassere handler for motsatt pris-bevegelse så nært vende-punktet som mulig. Når prisen begynner å bevege seg i den motsatte retningen, er utbetalingene for en vellykket handel ofte høyere. Du kan lese artikkelen om reversal-strategier i handel med binære opsjoner for å lære mer.

Når investorene spurte etter kortere utløpstider, begynte meglere å tilby 60 sekunders handler med binære opsjoner. For veldig erfarne investorer som er i stand til å forholde seg rolige under press og kan tenke raskt, kan 60 sekunders handler være lønnsomme. For å lykkes med denne metoden, må du kunne holde kontroll over din investerings-kapital når du gjør mange handler i raskt tempo. Du må også ha evnen til å raskt analysere markeds-betingelser og kunne forutsi med stor nøyaktighet hva markedet vil gjøre innen bare et minutt. Likevel, i et passende marked, kan 60 sekunders handler med binære opsjoner være profitable og kan gjøre at du får en bra gevinst i et lynraskt tempo. Du kan lese artikkelen vår på 60 sekunders binære opsjoner for å lære mer.

Strategi tre: Straddle-handel med binære opsjoner

binære opsjoner

Straddle-strategien er ikke unik for handel med binære opsjoner; denne metoden er nyttig med andre typer investering også, som gjør at den er et populært valg blant tradere som kommer til binære opsjoner etter at de har vært involvert i andre typer trading. Straddling fungerer ved å kjøpe en call og en put på like beløp på samme handelsvare med identiske utløpsdatoer. Metoden er ideell for tider når du ikke er sikker på hvordan markedet vil bevege seg. Stort sett er målet at handlene gjøres på en slik måte at hvis du vinner en, vil du få stor nok profitt til å dekke tapet på den andre handelen. Det er unødvendig å påpeke at disse handlene må struktureres riktig for å være til nytte. Du kan lese mer i vår artikkel om straddle-trading med binære opsjoner for å lære mer.

Det endelige målet med hedging-strategien er å maksimere profitt og redusere risiko ved å bruke en investering til å hedge eller støtte en annen. Med denne typen investering, plasserer du to handler på hver potensielle retning på en handel med binære opsjoner. Begrunnelsen for denne, og for metoden for å implementere, den er noe kompleks; men det er verdt tiden som trengs for å mestre den, da den kan være veldig profitabel når den utføres riktig. Du kan lese vår artikkel om å handle binære opsjoner med Hedging for å lære denne strategien for handel med binære opsjoner inn og ut og finne ut når det er best å basere seg på den.

Trading-strategier for binære opsjoner for trend og range er forskjellige fra hverandre men henger sammen. På grunn av det er det best å lære om de to metodene sammen. Dette vil tillate deg å velge den riktige strategien fra de to metodene når markedsforhold bekrefter bruken av dem. Du kan lese vår artikkel om trend og range handel med binære opsjoner for å lære mer.

Denne strategien for handel med binære opsjoner har sine røtter i Forex-markedet. Med denne typen handel, analyserer du markeds-forholdene i løpet av levetiden til din handel med binære opsjoner. På veien forutsier du kontinuerlig om handelen vil ende vellykket eller ikke. Hvis du tror sjansene for å feile er høy, kan du avslutte tidlig for å minimere tapene. Denne typen strategi for handel med binære opsjoner kan være en fordel i perioder med et ujevnt marked når pris-bevegelsene kan være usikre. Du kan lese vår artikkel om handel med binære opsjoner med tidsrammer.

binære opsjoner

Knock-on effekten refereres også til som marked-pull strategien for handel med binære opsjoner. Den metoden for handel med binære opsjoner er basert på ideen at markeder er nært sammenknyttet på en måte slik at bevegelsen til en enkelt opsjon kan forårsake at andre opsjoner beveger seg. For at denne trading-metoden skal fungere for deg, må du ha en god forståelse for markedet som du trader i og du må være veldig kjent med de handelsvarene som trades og hvordan de påvirker hverandre. Resultatet er at strategien vanligvis velges av mer erfarne investorer og har størst fordel for tradere som er dypt forankret i minst en nisje. Du kan lese vår artikkel om Knock-on effekten for handel med binære opsjoner for å lære mer.

Som knock-on effekten og marked pull-strategier, er fundamental analyse rettet mot erfarne investorer som har en god forståelse av økonomien og ekspertise på en eller flere handelsvarer. Ideen bak fundamental analyse er at økonomiske indikatorer, industrielle nyheter og finansiell rapport-informasjon kan influere pris-bevegelse. Erfarne investorer kan bruke pågående hendelser og finansielle nyheter for å hjelpe å riktig avgjøre hvilken vei prisene vil bevege seg og så trade binære opsjoner i forhold til det. For eksempel kan en aksjepris bli påvirket av markedsandel-økninger eller reduksjoner, nye patenter eller teknologier og inntjenings-rapporter. For å lære mer om fundamental analyse, sjekk vår artikkel på temaet.

Med kapital-styring er ideen å fokusere på å kontrollere din investerings-kapital for å ivareta en høy profitt og holde tap til et minimum. Målet her er å bevare kapitalen ved å være veldig nøye med handel med binære opsjoner og kun handle når det er høy sannsynlighet for suksess. Du kan lære mer om denne forsiktige, forsvarlige vinklingen for handel med binære opsjoner ved å sjekke vår artikkel om kapital-styring.

Den beste strategien for handel med binære opsjoner

binære opsjoner

Selv om det er strategier som her listes som "de beste” valgene, så husk at det ikke finnes en enkelt strategi for handel med binære opsjoner som er best.

Forskjellige strategier er en større fordel å bruke under forskjellig type markeds-aktiviteter og trender, og det som fungerer best for en trader er ikke alltid det beste for en annen. Det er grunnen til at vi sterkt anbefaler at du leser alle artiklene vi har skrevet om strategier for handel med binære opsjoner og så prøver dem selv ved å bruke en demo-konto eller ved å gjøre veldig små handler. Å gjøre det er den beste måten for deg å finne ut hvilken strategi for handel med binære opsjoner som er den beste for dine behov avhengig av den nåværende markeds-statusen på et gitt tidspunkt.