60 sekunders handelstrategi

60 sekunders handelstrategi

Meninger om 60 sekunders binære opsjoner er delte. Noen meglere vil innrømme at å handle med 60 sekunders binære opsjoner kan være en brukbar strategi for å profittere med binære opsjonshandler under spesifikke markedsforhold, mens andre ser mer på dem som verktøy som kan være nyttig for handel mer enn en strategi for å redusere risiko.

På sitt mest grunnleggende nivå, er en 60 sekunders strategi for å handle binære opsjoner en mulighet for å handle en handelsvare som er midt i en vending eller i en prisretning for å profittere fra dens bevegelse flere ganger innen en  bestemt tidsperiode. Handelsstrategien er mest fordelaktig når det skjer veldig korte vendinger midt i en ellers sterk trend.

Investorer som baserer seg på 60 sekunders strategier for å handle med binære opsjoner gjør typisk dette etter eget valg når markedet er variabelt og prisen på en handelsvare har blitt uforutsigbar. Dette er fordi du med en 60 sekunders-handel bare behøver å satse riktig på bevegelsen av en pris i en veldig kort tidsperiode. Når den brukes riktig, kan en 60 sekunders strategi for å handle binære opsjoner gjøre det mulig å satse på flere vinnende handler basert på en kort vending for å profittere i tilfeller hvor handler på lang sikt sannsynligvis vil feile.

Bildet her illustrerer en tidsperiode når en 60 sekunders handelsstrategi ville være en smart strategi for en investor. Prisen på en handelsvare har endret seg aggressivt, noe som gjør det vanskelig for investorer å satse på en spesifikk prisbevegelse, og det er ingen eksterne faktorer som kan brukes til å forutsi prisbevegelser. Når en bevegelse i prisen ble tydelig, benyttet megleren muligheten og utførte flere handler med binære opsjoner med 60 sekunders utløpsperioder på rad. Investoren fortsatte til prisen nærmet seg innløsningsprisen og det virket sannsynlig at bevegelsen ville snu. Denne bestemte investoren rakk å vinne 8 av 10 av sine handler og klarte sannsynligvis å ende opp med en profitt når tapene ble trukket fra utbetalingene fra de åtte vellykkede handlene.

60 sekunders handelstrategiMens 60 sekunders handler med binære opsjoner gir deg mulighet til å tjene penger med  handel med binære opsjoner i tilfeller hvor du ellers sannsynligvis ville tapt investeringer, er det viktig at du bruker denne handelsstrategien med forsiktighet. Du må holde nøye rede på kontantstrømmen din og unngå å bli fanget i spenningen og overinvestere. Husk at risikoen involvert i handel med binære opsjoner alltid er høy; du bør aldri investere mer enn du kan tåle å tape på en hvilken som helst handel.