Fibonacci Retracements

Fibonacci RetracementsFiboacci retracements har blitt en av de mest populære metoder for å trade binære opsjoner og kan være en fordelaktig del av din trading-strategi. Selv om navnet kan være skremmende, er Finbonacci retracements faktisk enkelt å forstå og kan være nyttig for nye investorer, såvel som for mer erfarne proffer.

Hva er Fibonacci retracements?

Med en hvilken som helst investering er det mulig å følge prisen for et monetært instrument ved å bruke et pris mot tid-diagram. Når det gjelder binære opsjoner, gjør denne typen diagrammer det mulig å lett se punktene for høyeste og laveste pris som en spesifikk underliggende handelsvare har nådd innen en gitt tidsperiode.

Med Fibonacci retracements plasserer du horisontale linjer på pris mot tid-diagrammet på det høyeste og laveste punktet for prisen. En linje er plassert på 0 prosent-merket og en annen er plassert på 100 prosent-merket. Så blir 3 linjer til plassert på diagrammet på 38,2 prosent, 50 prosent og 61,8 prosent-plasseringene. Prosent-punktene er alltid de samme uansett hva prisområdet er eller hva slags handelsvare grafen gjelder.

Forskning indikerer at når prisen til en handelsvare går opp eller ned, så vil støtte og motstands-punktene holde seg plassert nær disse linjene. Når du legger til Fibonacci retracement til en finans-graf, så blir det lettere å forutsi hvordan prisingen kan bevege seg i fremtiden.

Få nytte av Fibonacci retracements for handel med binære opsjoner

Fibonacci retracements vil hjelpe å forutsi endringer i prisen til en handelsvare og kan hjelpe deg å bestemme når timingen er ideell for å kjøpe binære opsjoner eller for å droppe en binær opsjon tidlig. For eksempel, si at du holdt øye med prisen på gull under en nedadgående trend i gullpriser som har gått omtrent så lavt som 0 prosent-merket. Du kan forutse at prisen nå vil snu men at den bare vil gå så høyt opp som til Fibonacci retracements.

Fibonacci RetracementsEn viktig ting å huske på med Fibonacci retracements

Fibonacci retracements kan hjelpe deg å forutsi markedsoppførsel med ganske stor nøyaktighet, men de er absolutt ikke idiotsikre. Markeringene på finans-grafene har vist seg å være en bra måte å bekrefte tidligere trender, men fremtiden til markeder er alltid usikker.

I noen tilfeller kan det være nødvendig å justere linjene for å bedre reflektere oppførselen til en handelsvares pris. Erfarne investorer kan typisk oppdage disse tilfellene ganske enkelt, men det kan ta noe tid for nybegynnere å mestre denne evnen. Markedets flyktighet gjør det også umulig for en enkelt metode for å trade binære opsjoner, inkludert Fibonacci retracements, å være pålitelig 100 prosent av tiden. Det er alltid eksterne faktorer i spill som kan gjøre at prisen til en handelsvare oppfører seg på en uventet måte. På grunn av det, er det best å vurdere Finonacci retracements sammen med andre informasjonstyper og aldri investere mer enn du kan tåle å tape på en handel med binære opsjoner.

Å bruke Fibonacci retracements med binære opsjoner

Fibonacci retracements kan brukes for å minimere risikoen for tap og øke nøyaktigheten av forutsigelser man gjør i forhold til hvilken som helst type av binær opsjon. Fibonacci retracements hjelper deg å ta mer informerte beslutninger med High og Low binære opsjoner, Touch og No Touch binære opsjoner og Range binære opsjoner. Uansett hvilken type du vurderer å investere i, så er det lurt å få litt trening ved å bruke en demo konto sammen med Fibonacci retracements. Gjennom å prøve og feile, kan du bli mer kjent med denne metoden av teknisk analyse og begynne å se når du kan stole på den informasjonen de gir.