Reversal-strategi

Reversal-strategi

Hvis du er ny i verden av binære opsjoner-investering og ser etter en investerings-strategi som det ikke tar altfor mye kunnskap å mestre, da er reversal-strategien et godt utgangspunkt. Når du kommer inn til hjertet av denne strategien, går den i utgangspunktet ut på å vurdere en handelsvares trade-graf og bedømme på hvilket punkt du tror pris-bevegelsen vil bytte retning.

Naturligvis er ikke trender enkle og ryddige. Verdien til en handelsvare kan variere, så selv om reversal-strategien høres enkel ut, så krever det en en del arbeid og et våkent øye og faktisk bruke den praktisk. Du trenger å undersøke en kombinasjon av langsiktige og kortsiktige finans-grafer for å oppdage trender og så være i stand til å korrekt følge pris-bevegelser for å korrekt forutsi når prisen vil endres fra en oppadgående til en nedadgående trend eller omvendt.

I handel med binære opsjoner, er utbetalingene større når du velger en opsjon som virker mer risikabel, eller med andre ord, hvor utfallet har mindre sannsynlighet for å skje. For eksempel, la oss si at du trader en handelsvare med binære opsjoner midt i en forlenget oppadgående pris-trend. Når du går for å plassere en handel, vil du sannsynligvis se at utbetalingen for et “Up”-valg vil være lavere enn utbetalingen for et “Down”-valg fordi den sterke oppadgående trenden vil indikere at prisingen vil fortsette å klatre. Resultatet er, hvis du var i stand til å se en vending på det rette tidspunktet, at du ville ha sjansen til å høste en bra utbetaling. Jo tidligere i vendingen, jo høyere er det sannsynlig at utbetalingen er.

For å få best mulig resultat med reversal-strategien for handel av binære opsjoner, ønsker du å være en av de første som oppdager at pris-retningen er i ferd med å snu. Det er faktisk ikke mulig å se det hvis du kun ser på bevegelse på en graf. Innen vendingen er synlig, vil utbetalingene for binære opsjoner allerede ha blitt senket.

Reversal-strategi

Den beste tilnærmingen for en reversal-strategi for binære opsjoner er å bruke tekniske indikatorer for å hjelpe med å forutse vendinger. Mange forskjellige indikatorer er nyttige for å oppdage vendinger. En av de enkleste er Relative Strength Index eller RSI. Denne indikatoren tillater deg å se om en handelsvare blir overkjøpt eller oversolgt.

Fordi oversalg typisk ikke kan vare for lange tidsperioder, vil en handelsvare som scorer under 30 på RSIen sannsynligvis snart falle i pris. Tilsvarende vil en handelsvare med et RSI-nivå på 70 eller mer være overkjøpt og vil sannsynligvis øke i pris i nær fremtid. Den enkleste måten å legge til Relative Strength Index indikatorer til grafer, er ved å bruke et graf-software program.

Det er viktig å vite at selv om du kombinerer gode real time finans-grafer med en eller flere tekniske indikatorer, så er det fortsatt mulig for den faktiske pris-bevegelsen for en handelsvare å bevege seg i en annen retning enn du forventer. Selv med reversal-strategi benyttet korrekt, vil det fortsatt være risiko for å tape investeringene dine når du gjør en handel med binære opsjoner, men det er mulig å redusere risikoen ved å bruke strategien.