Hva er handel med binære opsjoner?

Hva er handel med binære opsjoner?

Hvis du utforsker valgene dine for å investere, er det sannsynlig at du har kommet over frasen «binære opsjoner” før, men om du er som de fleste, er du sannsynligvis ikke sikker på hva begrepet betyr. En binær opsjon er en type investering som får navnet sitt fordi det er to mulige valg når du kjøper en: handelen kan være vellykket og gi en god gevinst, eller ikke vellykket og det totale investerte beløpet er tapt.

Selv om binære opsjoner har en høy risiko, kan du gi gevinster på så mye som 95 prosent, noe som gjør dem til en av de mest lønnsomme investeringsformer. Industrien for binære opsjoner har blitt regulert i de seneste årene for å gi mer beskyttelse til investorene, noe som åpner dørene for flere som ønsker å trade å høste fordeler fra investerings-mulighetene.

Et blikk på binære opsjoner

I de fleste tilfeller er binære opsjoner en handelsvare som ofte trades som en aksjepris, en valuta-kurs eller en råvare-verdi. Til forskjell fra en vanlig aksje, råvare eller valuta-handel, så vet du nøyaktig hvilken risiko som er involvert når du investerer og hva verdien av en vellykket handel vil være. Dette tar bort mye av mysteriet rundt investering, da du ordinært ikke vil ha noen måte å forutsi hva din faktiske gevinst og ditt faktiske tap er når du investerer.

Som du ville gjort med alle andre typer investering, krever binære opsjoner at du forutsier om du tror verdien til en spesifikk handelsvare  vil gå opp eller ned i fremtiden, eller ikke. Du trenger ikke anta hvor mye prisen vil forandre seg, bare om du tror tror prisen vil være høyere eller lavere på et spesifikt tidspunkt i fremtiden.

Det spesifikke tidspunktet som akkurat ble referert til, er kjent som utløps-tiden. Med en gang den tiden går ut, lukkes handelen og det blir bestemt om forutsigelsen du gjorde var riktig, eller ikke. En utløps-tid kan være så kort som 30 sekunder, eller så lang som 24 timer. I de fleste tilfeller er handlene ganske raske, normalt under 30 minutter.

Hva er handel med binære opsjoner?Om du for eksempel trodde at prisen på gull ville øke, så ville du velge en høy binær-opsjon på gull, som også kalles en call. Hvis prisen på gull var høyere på utløps-tidspunktet enn det var på tidspunktet du gjorde investeringen, så ville du få tilbake det beløpet du investerte, pluss 65 til 95 prosent ekstra; men, hvis gull-prisen hadde falt, vil du tape hele den initielle investeringen.

Forklaring for handel med binære opsjoner

Nå som du vet hva en binær opsjon er, bør det være tydelig hva handel med binære opsjoner er. Handel med binære opsjoner er bare begrepet å investere i binære opsjoner. Når du trader, har du valget å investere i at prisene øker, minker eller holder seg innenfor et gitt område rundt verdien på tidspunktet for investeringen.

Selv om binære opsjoner vanligvis omhandler ganske kortsiktig investering, er hovedmålet for tradingen vanligvis å øke kapitalen på lang sikt. Utbetalings-nivåene er vanligvis et sted mellom 65 og 95 prosent over den initielle investeringen, og veldig komplekse handler kan betale enda mer. Flere faktorer kan påvirke utbetalings-beløpet, inkludert programmene som tilbys av megleren, typen handelsvare som trades og tidsperioden før utløps-tidspunktet. Det er smart for investorer å tilbringe tid for å finne meglere som tilbyr den beste utbetalingen for hver handelsvare som du ønsker å trade, da variasjonene i utbetalinger kan være dramatisk forskjellige.

Strategi for handel med binære opsjoner

På grunn av graden av risiko involvert ved handel med binære opsjoner, må investorer ha en eller form for strategi på plass hvis de ønsker å tjene penger med denne typen investering i det lange løp. Det som gjør det komplisert, er at det virkelig ikke finnes noen enkel tilnærming som passer for alle for en smart strategi for handel med binære opsjoner. Det som fungerer for en trader, kan kanskje ikke fungere for en annen på grunn av forskjeller i mål og generelle behov.

Til forskjell fra mange andre investerings-muligheter som kun trades i løpet av et begrenset antall timer når en bestemt børs er åpen, kan handel med binære opsjoner foregå 24 timer per dag. De fleste handelsvarer som trades med binære opsjoner er globale handelsvarer, som for eksempel råvarer som alltid trades et eller annet sted i verden. Dette gjør det mulig for investorer å være aktive hele døgnet og trade binære opsjoner på utenlandske børser selv om dem i sitt eget land er stengt for dagen.

Hva er handel med binære opsjoner?Lær mer før du investerer

Selv om det grunnleggende svaret for hva binær opsjoner er og hva handel med binære opsjoner er er ganske enkelt, så er det mye å lære om investering i binære opsjoner for å lykkes. Det anbefales å lese mer før du gjør ditt første streiftog inn i verden av handel med binære opsjoner. Du trenger å ha en dybde-forståelse for en eller annen type handelsvare-trading for å kunne korrekt forutsi priser, så det anbefales å undersøke litt hvis du er helt fersk med trading.

Handel med binære opsjoner utføres i et lynraskt tempo, så det er en god ide å bli kjent med hvordan det fungerer før du prøver deg på faktiske handler. Demo-kontoer gjør det enkelt å gjøre det, da de gir deg erfaring med trading uten å utsette deg for noe risiko. Du kan se på dem som trenings-kontoer for å hjelpe deg å bli kjent med handel med binære opsjoner før du starter å trade med dine hardt oppsparte penger.