Kontroll over investerings-kapital

Kontroll over investerings-kapital

Når du handler med binære opsjoner må du alltid huske på at det er en vesentlig risiko involvert i denne typen investering. Å plassere en handel betyr i hovedsak å satse på at en handelsvare vil være en bestemt pris innenfor en bestemt tidsperiode. Hvis du vinner handelen din, får du tilbake investeringen pluss en forhåndsbestemt utbetaling, men om du taper, mister du hele investeringen din.

Selv om du kan se likheter mellom  handel med binære opsjoner og gambling, vil det å ha kunnskap om markedet og erfaring med trading kunne øke sjansene for en gevinst, noe som gjør investering til mer enn bare å trykke på knappen på en spilleautomat. Du kan ta steg for å redusere mengden risiko du utsetter deg for ved å nøye kontrollere investerings-kapitalen din.

Å bestemme hvor mye du investerer

Et av spørsmålene som er oftest stilt av nybegynnere er “Hvor mye bør jeg handle med en binær opsjon?” Det er virkelig ikke noen fast og konkret regel; men de fleste ekspertene anbefaler å ikke investere mer enn 1 til 2,5 prosent av din totale investerings-kapital på en enkelt handel med binære opsjoner. Hvis du er virkelig sikker på valget ditt, kan du investere 2 til 2,5 prosent, eller holde deg til 1 til 1,5 prosent om du er mer usikker.

Selv om det kan være fristende å spille høyt å satse store summer, kan det være en katastrofe å gjøre det, spesielt når du er ny i handel med binære opsjoner. Fordi du risikerer å tape hele investeringen din på hver handel, er det bedre å undersøke grundig og så plassere flere små handler. Denne metoden vil hjelpe med å kontrollere mengden risiko du åpner deg for og tillater at du øker kapitalen over tid.

Minimere risiko etter en handel

Kontroll over investerings-kapital

Med mange meglere har du muligheten til å kontrollere risiko selv etter du har investert. Ved å holde øye med hvordan en handelsvare utvikler seg, kan du få en følelse for om du har sannsynlighet for å lykkes eller ikke med en handel. Det kan ta tid å utvikle gode instinkter for når du investerer og når to avslutter tidlig. En måte du kan få erfaring og videreutvikle de skarpe investerings-instinktene på, er ved å bruke demo-kontoer. En demo-konto gir deg mulighet til å trene på handel med binære opsjoner uten å investere noen penger. På denne måten har du ingenting å tape mens du lærer å utvikle strategier.

Hvis du velger en megler som gir deg mulighet for å tidlig avslutte opsjoner, så kan du velge å avslutte før utløpstiden eller før tiden handelen normalt ville vært avsluttet.  Når du vinner på tidspunktet du avslutter vil du motta noe utbetaling; men det vil være mindre enn det fulle beløpet du ble lovet. Til tider når du taper kan du avslutte tidlig og beholde noe av din initielle investering.

Det er viktig å forstå at selv om du ikke betaler kommisjoner når du handler med binære opsjoner, så betaler du fortsatt for handlene over tid. På grunn av det betyr det at når du taper en handel med binære opsjoner så taper du din initielle investering, og ikke at du bare går i null. Vinner du en handel, betyr det at du fortsatt betaler på en fordeling. For eksempel, hvis du investerer €100 og får en vellykket handel med binære opsjoner med en 70 prosent utbetaling, så betaler du en 30 prosent fordeling.

Kontroll over investerings-kapitalSelv om dette konseptet kan virke komplisert i starten, så er det du kan lære av dette at for å få gevinst med å handle med binære opsjoner, så må du være i stand til vinne repeterende og minimere tapene så mye som mulig. Med andre ord, forsiktig trading er viktig for å lykkes. Dette kan være skuffende for nye investorer som er opphengt i det høye tempoet, spenningen og den pirrende risikoen som knyttes til handel med binære opsjoner; men hvis du håper å bruke binære opsjoner som en vinnende investerings-strategi for å øke kapitalen eller som et yrke, så er en konservativ tilnærming for å handle binære opsjoner som inkluderer å nøye  kontrollere din investerings-kapital virkelig den eneste måten å oppnå dine mål på. Dra nytte av demo-kontoer og start forsiktig til du mestrer de grunnleggende konseptene og har bygget de sterke instinktene og utviklet en smart investerings-strategi.