Typer metoder for binær-handel

Typer metoder for binær-handelNår du begir deg inn i verden av handel med binære opsjoner er det viktig å finne en trading-metode som fungerer for deg. Mange nybegynnere gjør feilen med å kaste seg ut i det uten en konkret plan for deres handler med binære opsjoner, som ender opp med å koste dem mesteparten av deres investerings-kapital. Selv om å sette opp strategier ikke høres veldig morsomt ut, er det absolutt vitalt for å lykkes med handler med binære opsjoner, spesielt hvis du håper å gjøre det for å leve av det eller som en grunnstein for din langtids investerings-strategi.

De grunnleggende metodene for handel med binære opsjoner

En strategi for å handle binære opsjoner er ganske enkelt stegene du tar før du legger inn en handel. Det inkluderer alt fra å bruke ressurser til å innhente innsikt om handelsvarer til å gjøre selve handelen. Å investere i binære opsjoner uten å ha en metode, er i hovedsak som å gjette. Du har en 50/50 sjanse for å ha rett og for å få en utbetaling. Siden det vanligvis koster deg hele din initielle investering å ta feil, så er det mye smartere å ha en metode på plass som tillater deg å gjøre smartere handler, øke antall gevinster og redusere antall tap.

Her er noen hovedtyper av metoder for å handle binære opsjoner:

1. Fundamental analyse

Med denne  typen metode for å handle binære opsjoner bruker du en bakgrunn i økonomi for å hjelpe deg å ta avgjørelser angående handler. Denne typen metode for binær-handel baserer seg vanligvis på store nyheter og finansielle rapporter som primære ressurser for å vurdere handler. Normalt er denne metoden best for investorer som har en inngående forståelse for en spesifikk finansiell nisje, som en spesifikk råvare eller en spesifikk klasse av aksjer. Uten en solid bakgrunnskunnskap å trekke på, så er det vanskelig å lykkes med fundamental analyse. Hvis du allerede har erfaring med aksjehandel, FOREX eller et annet marked, kan du starte med fundamental analyse. Ellers er det best å bruke en annen metode for å handle binære opsjoner og fokusere på en spesifikk type handelsvare mens du skaffer deg kunnskap og når ekspert-status selv.

2. Teknisk analyseTyper metoder for binær-handel

Teknisk analyse involverer bruk av tekniske indikatorer på finans-grafer. Det er et stort utvalg av indikatorer som kan brukes, som strekker seg fra veldig enkle til veldig komplekse systemer. Et eksempel er fibonacci linjer, som kan hjelpe deg å identifisere pris-motstands-punkter. Teknisk analyse kan være en god strategi for nye investorer, forutsatt at de tar seg tiden til å gjøre seg grundig kjent med de tekniske indikatorene de bruker.

3. Pris-mønster-analyse

Som teknisk analyse, tillater pris-mønster-analyse deg å ta avgjørelser angående handler med binære opsjoner uten en tung bakgrunn i økonomi. I hovedsak involverer pris-mønster-analyse å vurdere prisene til en handelsvare og identifisere mønstre som kan hjelpe deg å forutsi fremtidige pris-bevegelser. Noen kombinerer pris-mønstre med teknisk analyse når de handler med binære opsjoner. Et av de enkleste verktøyene for pris-mønster-analyse er candlestick-grafen.

4. Signal-tjenester

En signal-tjeneste tilbyr tips for å investere i binære opsjoner. Vanligvis distribuert via email eller tekst-meldinger, så kan signal-tjenester fortelle deg når du bør plassere en call eller en put eller velge en touch eller no touch-opsjon på spesifikke typer av handelsvarer. Kvaliteten på informasjonen som gis fra signal-tjenestener kan variere stort, som gjør at det er en god ide å gjøre hjemmeleksa og finne ut hva en spesifikk tjeneste sin suksess-rate er før du stoler på deres informasjon for å handle.

Hvorfor bruke en metode for å handle binære opsjoner

Ved å bruke en av disse metodene for å handle binære opsjoner, eller en kombinasjon av alle tre, har du mye større sannsynlighet for å vinne handler på en konsistent basis. Kjernen av handel med binære opsjoner likner på gambling, men ved å tilføre kunnskap til bordet, er det mulig å redusere risikoen din og øke sjansene til å vinne. I grunnen kan du tenke på metoder for handel av binære opsjoner som en måte å gjøre handel med binære opsjoner mindre likt tilfeldighetene med en spilleautomat, og mer som et spill med ferdigheter som poker.

Typer metoder for binær-handelSelv om totalt sett alt er avhengig av den tilfeldige stokkingen av kortene, eller markedene som ofte er uforutsigbare, så kan metoder for handel av binære opsjoner gi deg de verktøyene som gjør at du vet hvordan du skal spille hånden din.