Signaler for binære opsjoner

Signaler for binære opsjonerEt signal for binære opsjoner er en beskjed som gir mulige investorer innsikt i handelen. Hva beskjeden spesifikt inneholder varierer fra megler til megler, men den grunnleggende hensikten med et signal for binære opsjoner er å hjelpe med å øke vellykkede handler. Typisk blir signaler for binære opsjoner tilbudt for en pris, og det er flere forskjellige måter investorer kan betale for dem.

Hovedtyper av binære signaler

Det er et antall signaler for binære opsjoner som investorer kan motta, inkludert:

  • Gratis signal-tjenester En gratis signal-tjeneste belaster ikke et gebyr for å tilby binære signaler, men tjenesten henter vanligvis inn kostnadene på et eller annet vis. Det kan være i form av reklame for en megler som kun tilbyr informasjon sammen med meglerens tjenester, eller de kan inkludere reklamer for flere meglere. Kvaliteten av informasjonen er kanskje ikke så pålitelig eller komplett i forhold til det.
  • Spesifikk kilde-tjenester. Et spesifikt kilde binær-signal betales typisk for som en form for abonnement. Informasjonen kommer fra et spesifikt system eller fra en enkelt rådgiver.
  • Fler-kilde-tjenester. Et fler-kilde binær-signal samler sammen informasjon fra flere kilder og tillater investorer å oppdage trender og  mønstre. Denne typen er ofte de dyreste.

Å finne de beste signal-tjenestene for binære opsjoner

Signaler for binære opsjonerFør du kjøper et abonnement for noen binære signal-tjeneste, er det viktig å ta tiden til å nøye sammenlikne:

  • Hvor ofte de stemmer. Binære signal-tjenester bør opplyse om en prosentvis suksess-rate som viser hvor ofte signalene er riktige og resulterer i vinnende handler. Tjenester med høyere suksess-rate er bedre valg enn de med lavere rater.
  • Kvantitet og frekvens. Hvor mange signaler mottar du for kostnaden av abonnementet og hvor ofte vil du motta signaler? Typisk vil høyfrekvens-, høyvolum-tjenester ha høyere priser.
  • Kvalitet på informasjonen Hva vil du spesifikt motta i hvert signal? Er det kun en grunnleggende forutsigelse, eller er bakgrunnsinformasjon tilbudt som gjør at du kan se hvorfor en spesifikk handel er antatt å være en god investering?
  • Pris. Sist men ikke minst bør du være sikker på at du vet hva kostnaden for signal-tjenesten er. Prisene kan variere mye, og noen tjenester belaster tilleggs-gebyrer i tillegg til tjeneste-prisen. Vær også sikker på at du finner ut hvor lenge tjenesten varer, om du kan kansellere tidlig om du ikke er fornøyd og om abonnementet automatisk fornyes eller ikke.

Å finne binære signaler

Det er mange tilbydere av binære signaler der ute. Noen signal-tilbydere håndterer kun signaler, mens andre tilbyr hele spekteret av investerings-tjenester, som en megler-tjeneste. I noen tilfeller er det mulig å prøve en signal-tjeneste for en kort tids-periode før du abonnerer. Dette er en god ide da det vil la deg se nøyaktig hva du betaler for før du låser deg i hva som kan være et lengre abonnement. Husk at noen prøve-abonnementer konverteres til abonnementer på slutten av den gratis perioden; hvis du ikke liker tjenesten bør du sannsynligvis kansellere for å unngå å bli fakturert.

Du kan lese mer her hvis du vil utvide kunnskapen din om binære opsjoner.